Topul firmelor din București – etapele pe sector și pe municipiu

Sursa foto: https://ccib.ro

După 14 ani, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) reia tradiția organizării etapei pe sector a Topului firmelor din Capitală. În cadrul Topul firmelor din municipiul București, eveniment de referință pentru mediul de afaceri al Capitalei, ajuns la cea de a XXX-a ediție, CCIB evidențiază cele mai performante companii cu sediul social în București.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 163.713 firme cu sediul social în Capitală care au depus bilanţul aferent anului 2022, 63.631 companii au îndeplinit criteriile de eligibilitate pentru a se califica în etapa pe municipiu.

Dintre acestea, 7.409 firme au intrat în cursa pentru premiere, în cadrul a șapte secțiuni: servicii, comerţ, industrie, construcţii, cercetare-dezvoltare și high-tech, turism şi agricultură. Premianții au fost stabiliți potrivit unei metodologii complexe, implementată unitar la nivelul sistemului cameral, care ia în calcul indicatori cantitativi și calitativi.

De asemenea, 823 companii s-au calificat pentru a primi TROFEUL DE EXCELENŢĂ pentru clasarea, timp de cinci ani consecutiv, pe primele trei poziții ale Topului firmelor din București – etapa pe municipiu.

Topurile firmelor din sectorul 3, respectiv din sectorul 6 au avut loc în luna septembrie.

Calendarul evenimentelor este următorul:

– Topul firmelor din sectorul 4                       5 octombrie 2023

– Topul firmelor din sectorul 1                       11 octombrie 2023

– Topul firmelor din sectorul 2                       18 octombrie 2023

– Topul firmelor din sectorul 5                       1 noiembrie 2023

– TOPUL FIRMELOR DIN BUCURESTI         25 octombrie 2023.

Firmele participante au oportunitatea de a fi incluse în: Catalogul Excelenței (ediție tipărită), Catalogul „Topul firmelor din București” (tipar și electronic), precum și în Catalogul dedicat laureaților la nivel de sector (e-paper).

Informații suplimentare privind participarea la aceste Gale și detalii despre oportunitățile de promovare în cadrul evenimentelor se pot obține la adresa marketing.comunicare@ccib.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.