VIDEO: FCSB învinge în Moldova și rămâne pe prima poziție

FCSB a obținut cele trei puncte după un succes pe terenul ultimei clasate din Superligă, FC Botoșani.

Trupa antrenată de Elias Charalambous s-a impus la limită în duelul din Moldova, singurul gol al partidei fiind înscris de Mihai Lixandru. Mijlocașul „roș-albaștrilor” a punctat după ce a primit o pasă de la Florinel Coman, care a ajuns la șase assist-uri în această stagiune.

Fotbalistul de profil ofensiv al vicecampioanei a fost în mai multe rânduri aproape de a marca, dar portarul botoșănenilor, Răzvan Ducan, s-a opus de fiecare dată. În ciuda celor 11 șuturi trimise pe cadrul porții moldovenilor, bucureștenii au înscris o singură dată, dar au izbutit să iasă victorioși din etapa a 12-a a campionatului.

Spre finalul duelului, jucătorii conduși de pe banca tehnică de Dan Alexa au forțat egalarea, dar nu au fost preciși la finalizare și ca atare moldovenii rămân fără succes în noul sezon și se situează pe ultima poziție a ierarhiei.

FCSB și-a respectat statutul de favorită în această confruntare și este neînvinsă de șapte meciuri. Pentru clubul din Capitală, urmează un duel pe teren propriu, contra grupării de la marginea Bucureștiului, FC Voluntari.

Autor: Mario Soare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.