VIDEO: Dinamo și CFR Cluj își împart punctele pe Arena Națională

Dinamo București și CFR Cluj au remizat, scor 1-1 în etapa a douăsprezecea din Superligă. „Câinii roșii” s-au aflat la conducerea partidei după reușita lui Hakim Abdallah, care a marcat în premieră pentru clubul din Capitală.

Trupa antrenată de Ovidiu Burcă a intrat în avantaj la pauza confruntării de pe Arena Națională, dar în partea secundă ardelenii au dominat jocul.

Mai întâi, Andrei Bîrligea a adus egalarea pentru formația clujeană, după ce a trimis un șut deviat de fundașul central al gazdelor, Lucas.

La puțin timp după golul marcat de fotbalistul român, Vasile Mogoș a ratat incredibil după o fază fixă. Fundașul dreapta al grupării ardelene a primit o pasă în careul dinamovist, dar nu a nimerit spațiul porții.

Cu o posesie superioară și mai multe șanse irosite până la fluierul de final al confruntării, jucătorii pregătiți de Andrea Mandorlini nu au putut desface apărarea „alb-roșilor”.

Dinamo a rezistat până la încheierea duelului, într-un meci în care s-au acordat nu mai puțin de cinci cartonașe galbene. Ca urmare a remizei de pe Arena Națională, CFR Cluj rămâne pe poziția secundă a campionatului, la trei puncte distanță de liderul, FCSB.

De partea cealaltă, clubul din „Ștefan cel Mare” se află în coada ierarhiei, cu nouă puncte strânse.

Înainte de startul înfruntării din Superligă, jucătorii celor două echipe au ținut un minut de reculegere în memoria fostului căpitan al dinamoviștilor, Cătălin Hâldan. De asemenea, fotbaliștii gazdelor au purtat un echipament complet negru pentru a marca evenimentul.

Următoarea rundă, după meciurile echipelor naționale, o va pune pe Dinamo față în față cu FC Hermannstadt, într-o partidă ce va avea loc la Sibiu în vreme ce formația ardeleană o va găzdui pe Oțelul Galați, ocupanta locului al optulea.

Autor: Mario Soare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.