Un tânăr urmărit internațional a fost depistat de polițiștii Capitalei

foto: Adriana Baciu

Polițiștii de la Secția 20 Poliție au depistat, în urma unor verificări efectuate marți dimineață, un tânăr în vârstă de 16 ani, care figura ca fiind urmărit internațional.

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, în jurul orei 01:00, care circula pe un segment de drum, din Sectorul 6.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerul aflat în mașină, un tânăr în vârstă de 16 ani, figura ca fiind urmărit internațional, împotriva acestuia fiind emis de către autoritățile judiciare din Germania, la data de 14 septembrie 2023, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul altui stat.

Cel în cauză a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale și a fost audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, împotriva acestuia fiind emisă o ordonanță de reținere.

Ulterior, tânărul a fost introdus într-un centru de reținere din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.