Pas greșit pentru România în drumul spre EURO 2024!

Sursa: Facebook.com/EURO2024

21 de ocazii…ZERO goluri pentru tricolori contra Belarusului…

Naționala de fotbal a României a remizat, în deplasare, la Budapesta, contra reprezentativei din Belarus. Tricolorii au obținut un punct, într-o remiză fără goluri.

Fotbaliștii din țara noastră au avut o sumedenie de ocazii pe parcursul celor 90 de minute. Căpitanul echipei, Nicolae Stanciu a dat start recitalului de șanse irosite, atunci când a trimis un șut slab din careu, respins de goalkepeer-ului din Belarus.

Ulterior acelei ocazii, Alibec de două ori, din poziții ideale, dar și Stanciu, din nou, cu un șut peste poartă, au fost aproape de a înscrie. Până la sfârșitul primei părți, jucătorii români nu au mai pus pericol adversarilor.

În debutul reprizei secunde, atacantul naționalei noastre, Denis Alibec, a fost la un pas să marcheze din centrarea lui Andrei Rațiu, dar fundașii din Belarus au respins. După acea fază, Răzvan Marin și-a încercat norocul cu o execuție de la distanță, dar portarul gazdelor a fost la post. Ianis Hagi și Olimpiu Moruțan au intrat pe teren, dar nu au creat oportunități importante de a înscrie.

Fostul jucător al celor de la FCSB s-a aflat la originea unei ocazii la câteva minute de la intrarea pe gazon, dar șutul său a trecut peste bara transversală. Ignatovich și-a păstrat buturile intacte până la fluierul de final al partidei din capitala Ungariei, iar România pierde două puncte în economia calificării la EURO 2024.

În cealaltă confruntare din grupa naționalei noastre, Kosovo s-a impus pe terenul celor de la Andorra, cu scorul de 3-0, în timp ce Elveția și Israel nu au putut juca meciul direct, din cauza amânării. Pentru fotbaliștii antrenați de Edi Iordănescu urmează duelul de pe teren propriu contra ultimei clasate a grupei, Andorra. Partida se va disputa duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

România rămâne pe loc calificabil după această rundă de meciuri, cu un total de 13 puncte din 21 posibile.

Autor: Mario Soare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.