Parcul Liniei: Aleea decking a intrat în reparații

foto: Mona Liche

Aleea decking din parcul Liniei dadea semne de ”oboseala”. Din cauza degradarii, a intrat în reparații.  Acest lucru se intampla la doar patru luni de la inaugurarea Parcului Liniei din Sectorul 6.

Primaria a decis schimbarea integrala  a suprafeței. Plăcile din compozit au început să se ridice din cauza nisipului îmbibat cu apă, sub ele. O problema o constituie solul din parc. Acesta  a stat acoperit cu moloz zeci de ani, iar acum nu mai este permeabil.

Soluția de montaj nu poate fi înlocuită, pentru că sub alee se află o linie de cale ferată strategică, iar materialul trebuie să fie foarte ușor de demontat, astfel încât, în caz de nevoie, linia de tren să fie eliberată cu ușurință.

Costurile schimbărilor care vor fi făcute la aleea decking din Parcul Liniei vor fi suportate de constructor.

La începutul lunii iulie a fost emis ordinul de începere al lucrărilor de către ADPDU S6, iar primarul Ciprian Ciucu a semnat autorizația de construire. In 26 iulie au inceput lucrările pentru noul spațiu verde, pentru  bucureșteni. La acea data, primarul Ciprian Ciucu transmitea că până la sfârșitul anului, parcul Liniei va avea: pistă de biciclete-  pe 585 de metri, suprafețe de decking, pe 1.141 mp, pumptrack, pe 267 mp, fântână drydeck, pe 64 mp si locuri de joacă, zonă de fitness, zona de hamace, 5 foișoare smart, dotate cu prize și WiFi, Bănci de diferite tipuri, Cișmele, 3 rastele de biciclete, 6 pergole metalice si panou informatic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.