Măsuri de fluidizare a traficului în zona Podului Grant

Foto: Nicusor Dan/ facebook

Măsuri pentru fluidizare a traficului, ca urmare a blocajelor cauzate de lucrările de reabilitare și consolidare la Podul Grant pe sensul Crângași-Turda.
Acestea vor fi luate de astăzi, au hotărât în sedință, primarul general al Capitalei si reprezentanți ai: Brigăzii Rutiere, Poliției Locale a Sectorului 1, Poliției Locale a Sectorului 6, Poliției Locale a Municipiului București, STB și Administrației Străzilor București.

Va fi suplimentat numărul de echipaje de poliție rutieră.
Polițiștii care vor dirija traficul în intersecții vor aloca timpi necesari fluxurilor de mașini astfel încât să favorizeze rutele alternative.

Vor fi modificate diagramele semafoarelor din intersecțiile Șos. Orhideelor cu Bulevardul Dinicu Golescu, respectiv Bulevardul Dinicu Golescu cu str. Witting astfel încât timpii de așteptare pentru șoferi pe sensul Orhideelor- Gara de Nord să fie mai mic.

STB va monta delimitatoare pe traseul tramvaielor 11 și 44 de la Maternitatea Giulești până la Bulevardul Constructorilor, iar dacă fluxul de călători o va impune, va fi suplimentat numărul de tramvaie de pe liniile 11 și 44.

Participanților la trafic care se deplasează dinspre Calea Giulești înspre Gara de Nord li se recomanda ruta ocolitoare Calea Plevnei-Știrbei Vodă-Str. Buzești și traseele alternative prin Șoseaua Virtuții – Splaiul Independenței, respectiv Calea Crângași – străzi adiacente – Calea Giulești.
Restricțiile sunt semnalizate cu ajutorul unor panouri de presemnalizare instalate în intersecțiile principale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.