Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere au sosit în cinematografe. Prima dintre ele este cel mai recent și mai așteptat film al lui Martin Scorsese, ”Killers of the Flower Moon” (Crimele din Osage County: Bani însângerați), prezentat anul acesta, la Festivalul International de Film de la Cannes. Filmul, inspirat din fapte reale, a generat o așteptare imensă datorită distribuției sa de stele, cu duo-ul iconic Leonardo DiCaprio și legendarul Robert De Niro, în rolurile principale.

Pelicula spune povestea unui capitol traumatizant din istoria națiunii Osage. Se bazează pe cartea de non-ficțiune a lui David Grann despre o serie de crime brutale care au avut loc în Oklahoma în anii 1920, vizând oamenii Osage pentru drepturile lor – o parte din drepturile minerale asupra pământului lor bogat în petrol.

După o poveste adevărată și narat prin intermediul neobișnuitei povești de dragoste dintre Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) și Mollie Kyle (Lily Gladstone), ”Crimele din Osage County: Bani însângerați” este o saga western în care dragostea adevărată se intersectează cu trădarea.

Drama regizată de Martin Scorsese îl mai are in distributie pe Robert de Niro, alături de actori indigeni, printre care Tantoo Cardinal, JaNae Collins, Jillian Dion și Nez Perce. Filmul este distribuit în cinematografe de RoImage2000.

În cinematografe avem și o continuare a animației foarte îndrăgite, ”Trolii”. De această dată ”Se strânge trupa!”, cu actorii Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Daveed Diggs, Christopher Mintz-Plasse și Justin Timberlake.

După două filme în care au fost prieteni la cataramă și au flirtat neîncetat, Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) sunt acum, oficial, un cuplu! Pe măsură ce se apropie tot mai mult, Poppy descoperă că Ciot are un trecut secret. El a făcut cândva parte din trupa-fenomen preferată de ea, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi: Floyd (Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Daveed Diggs) și Clay (Kid Cudi). BroZone s-a destrămat când Ciot era încă un copil, la fel ca și familia lui, iar Ciot nu și-a mai văzut frații de atunci. Ciot și Poppy pornesc într-o călătorie complicată și emoționantă pentru a-i reuni pe ceilalți frați și pentru a-l salva pe Floyd. Filmul este distribuit în cinematografe de RoImage2000.

Și pe platformele de streaming descoperim noi titluri. Pe Netflix, a aparut ”The School for Good and Evil”, cu Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron și Kerry Washington.

Din 25 octombrie poti alege serialul ”Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities”, în care apreciatul cineast distins cu premiul Oscar, Guillermo del Toro, cel care este creatorul, producătorul executiv și co-realizatorul acestei producții, a pregătit o colecție de povești definitorii, care sfideaza noțiunile tradiționale ale genului horror.

Din 26 octombrie se vede și thrilerul inspirat de fapte reale, ” The Good Nurse”, cu Jessica Chastain și Eddie Redmayne.

Pe Hbo Max, din 28 oct, apare serialul ¡García!, bazat pe romanul grafic cu același nume al lui Santiago García și Luis Bustos, cu Veki Velilla si Francisco Ortiz, în rolurile principale.

Actiunea este plasată în Spania, divizată între mai multe tabere și aflată în pragul haosului politic. Povestea o are în prim-plan pe o reporteră de investigație foarte curioasă, care dă peste o conspirație veche de zeci de ani: existența unui super-agent înghețat criogenic, García, creat într-un laborator în anii 1950 de serviciile secrete fasciste ale generalului Franco.

Orice ai alege, platforme de streaming sau cinematografe, ai ce vedea! De ascultat, e www.bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.