Nicușor Dan a anunțat când vor intra în circulație troleibuzele Solaris!

Foto: Facebook/Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a prezentat troleibuzele Solaris pe pagina sa de Facebook. Potrivit edilului, acestea vor intra în circulație de la începutul anului viitor.

Cele 100 de troleibuze vor avea podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, sistem de informare audio-video, aer condiţionat şi o autonomie minimă de 20 de km.

Foto: Facebook/Nicusor Dan

„Iată câteva imagini cu troleibuzele Solaris care vor circula în Bucureşti de la începutul anului viitor. Cele 100 de troleibuze, achiziţionate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, vor avea 12 m, podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS, sistem de informare audio-video, aer condiţionat şi o autonomie minimă de 20 de km”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Edilul a mai spus că garanţia funcţionării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.