VIDEO: FCSB, doar egal cu Voluntari la debutul lui Rotariu pentru „roș-albaștri”

FCSB și FC Voluntari au încheiat la egalitate, scor 0-0, ultimul meci de duminică din Superligă. În partida care s-a terminat fără vreun gol, a debutat și cea mai recentă achiziție a „roș-albaștrilor”, Dorin Rotariu, care a jucat timp de 45 de minute.

Trupa lui Elias Charalambous nu a reușit să marcheze în poarta lui Jesus Fernandez, fostul goalkeeper al celor de la CFR Cluj. În prima repriză a meciului de pe „Arena Națională”, jucătorii vicecampioanei au expediat șapte șuturi spre poarta ilfovenilor, dintre care două au fost cadrate.

În minutul 39 al confruntării din prima ligă a României, Florinel Coman a fost scos de pe gazon, iar, în locul său a intrat Octavian Popescu.

Chiar dacă la începutul duelului din Capitală, Mihai Lixandru a fost din nou titularizat, Ovidiu Popescu i-a luat locul la pauză.

De asemenea, aflat la primele minute jucate în tricoul „roș-albaștrilor”, Dorin Rotariu a fost înlocuit de tehnicianul cipriot cu Alexandru Băluță.

Presiunea fotbaliștilor clubului bucureșteau au presat și mai mult poarta adversă, iar ocaziile s-au dublat comparativ cu primul act. Din cele 14 șuturi trimise spre buturile portarului spaniol, 5 dintre ele au prins cadrul porții.

Ilfovenii nu s-au remarcat foarte mult pe plan ofensiv, deoarece fotbaliștii pregătiți de Ilie Poenaru au livrat patru ocazii de gol pe tot parcursul celor 90 de minute.

Miculescu și Ganea au fost ultimele alegeri făcute de Elias Charalambous în materie de forțe proaspete trimise în teren, dar cei doi nu au schimbat fața jocului.

FCSB a obținut un singur punct în confruntarea cu echipa de la marginea Capitalei, dar rămâne lider în Superligă. FC Voluntari ocupă, în prezent, poziția a 12-a în ierarhie.

Următoarea rundă va aduce clubului patronat de Gigi Becali derby-ul cu Petrolul Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. De partea cealaltă, ilfovenii o vor găzdui pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.