O nouă parcare va fi amenajată în zona Obor

Sursa foto: mircea apostolescu

O nouă parcare va fi amenajată la Obor. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că zona Obor intră într-un proces major de modernizare. Lucrările de reparații au început deja pe strada Chiristigii.

O parcare nouă cu peste 70 de locuri va fi amenajata în zona Popa Lazăr, mai promite primarul. Tot acolo vor fi plantați și copaci.

„Oborul intră într-un proces major de modernizare. Deja se lucrează pe strada Chiristigiilor și avem proiecte pe fiecare metru pătrat din cartier. Scopul lor e să transforme zona pieței într-o atracție pentru tot Bucureștiul, dar și pentru turiștii care deja vin aici în număr tot mai mare.

Potențialul Oborului e enorm, pentru că aici avem istorie, mâncare bună și ar fi complet dacă tot aici ar fi un loc de întâlnire, de petrecut timpul.

Însă e evident că e nevoie și de spații de parcare. De aceea amenajăm la doar câteva sute de metri o parcare nouă în zona Popa Lazăr. Și vom mai amenaja și alte locuri noi de parcare în vecinătatea zonei Obor.”, a scris Radu Mihaiu pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.