Substanțe interzise găsite asupra unui bărbat de 39 de ani, într-un parc din Sectorul 1

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Polițiștii de la Secția 2 au depistat miercuri un bărbat, în vârstă de 39 de ani, asupra căruia au fost găsite substanțe interzise de lege.

Poliția Capitalei informează că, la data menționată, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Secției 2, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, în interiorul unui parc din Sectorul 1, un bărbat al cărui comportament afișat le-a atras atenția.

”Astfel, s-a procedat la interceptarea și legitimarea bărbatului, precum și la efectuarea unui control corporal și al bagajului, asupra acestuia fiind găsită o pungă de culoare albă, ce conținea aproximativ 40 de grame de muguri de materie vegetală brun-verzui, susceptibili de a avea efect psihoactiv. Punga cu substanțe găsită asupra bărbatului a fost ridicată de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, precizează sursa citată.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condus la audieri, cazul fiind preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.