Andia: „Care ar fi cheia succesului? Multă muncă, dorință, să livrezi doar calitate, să ai încredere în tine.”

Sursa Foto. Alexandru Dolea

Frumoasa și talentata Andia a fost invitata lui Răzvan Petre în emisiunea De10xRomânia, în ediția specială de vineri, 27 octombrie 2023. În această toamnă, Andia lansează un EP cu patru piese noi, iar fanii vor avea parte de multe surprize. Evenimentul va avea loc în 13 noiembrie, de la ora 18:00.

Sursa Foto. Alexandru Dolea

Andia a vorbit în „De10xRomânia” despre parcursul ei profesional, despre industrie și echipa din spatele ei, despre artiștii alături de care apare pe scenă sau cu care colaborează și se bucură de succes.

„De la Salcâmii a pornit totul, din 2019, chiar prin mai cred că s-a lansat piesa. Care ar fi cheia succesului? Multă muncă, dorință, să-ți dorești să fi acolo, să livrezi doar calitate, să ai încredere în tine. Bine, încrederea ți-o faci pe parcurs dacă pornești cu un gând în care tu să livrezi, adică să scoți piese bune, frumoase, care să te reprezinte, să te simți confortabil cu ele. Cred că e multă muncă și multă dorință”.

Din 2019 și până în prezent, Andia a lansat atât piese solo, cât și în colaborare cu alți artiști cu notorietate, iar ultimele apariții, „Inseparabili” împreună cu 3 Sud-Est și „Pentru că” în colaborare cu Deliric, au fost foarte bine primite de public și la radio.

Sursa Foto. Alexandru Dolea

„Ce interesant e că ei (n.r. 3 Sud-Est) s-au lansat în 1998 și eu m-am născut în 1997, deci aveam un an de când s-au lansat ei și mi se pare fantastic că după atâția ani de zile ne întâlnim în industria muzicală și facem o piesă atât de frumoasă. Contează foarte mult pentru mine, fiind un artist nou pe piață, să pot să colaborez cu persoane legendare. E frumos. Am fost fan 3 Sud-Est și încă sunt. Idolul meu a fost Rihanna de mică, iar în muzica românească am artiști pe care îi ascult. Îmi plac Minelli, Misha Miller, Olivia, Jo, Carla’s Dreams…”

În 13 noiembrie Andia lansează un EP cu patru piese noi în premieră, intitulat „Egotic”. Andia promite că va cânta și o piesă în exclusivitate în cadrul acestui concert.

„Egotic e o melodie. Egotic e o trăsătură egocentristică, vine de la egoism, dar egoismul mi se pare o formă foarte dură în a-l explica. Pur și simplu te pune pe tine pe primul loc. E o trăsătură. Ne-a plăcut tuturor treaba asta, să fie memorabil, să se țină minte (…) E un show foarte mare. Va fi extraordinar, conceptul pe care l-am făcut noi. Este gândit, e muncit, se muncește încă. Apreciez foarte mult munca oamenilor din spate, care fac acest lucru să se întâmple.”

Sursa Foto. Alexandru Dolea

Andia va fi prezentă la Gala Radio România, eveniment care va avea loc pe 1 noiembrie și care celebrează 95 de există a radioului românesc. Evenimentul va avea loc la Sala Radio, de la ora 17:00.

Tot astăzi am aflat cine a câștigat suta de euro, premiu oferit de Radio România Regional și Smith & Smith – transfer de bani.

De data aceasta, norocoasă a fost doamna Angela Moldovan din județul Mureș, ascultătoare a postului regional Radio Târgu Mureș.

Emisiunea De10xRomânia este difuzată zilnic, de la luni până vineri, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.