VIDEO: Meci nebun între Petrolul și FCSB, cu gol la ultima fază!

Petrolul Ploiești și FCSB au terminat la egalitate, scor 2-2, în cel mai spectaculos duel al etapei cu numărul 14 din Superligă. Damjan Djokovic a deschis scorul după numai două minute de la startul jocului, iar ”roș-albaștri” au preluat conducerea partidei.

În minutul 31 al duelului de pe stadionul ”Ilie Oană”, fostul rival al celor de la FCSB, Sergiu Hanca, a fost schimbat de Zoran Petrovic din cauza unei accidentări. Peste alte patru minute, având un cartonaș galben, fundașul central al trupei antrenate de Elias Charalambous, Joyskim Dawa a fost înlocuit de Mihai Lixandru.

La pauză s-a intrat cu avantajul celor de la FCSB, pentru ca la începutul părții secunde, David Miculescu a fost introdus pe teren în locul lui Octavian Popescu. Prahovenii au efectuat și ei două modificări la întreruperea partidei, dar tot ”roș-albaștri” au fost cei care au punctat pe tabela de marcaj. Alexandru Băluță a marcat la puțin timp după reluarea meciului și a înregistrat prima reușită de când a fost adus de patronul clubului, Gigi Becali.

Cu douăzeci de minute rămase din timpul regulamentar de joc, ploieștenii au izbutit să reducă din diferență prin Jair, care a readus speranțele în tabăra pregătită de Florin Pîrvu. Presiunea fotbaliștilor de la Petrolul Ploiești s-a concluzionat prin obținerea unei lovituri de la 11 metri în minutele adiționale ale confruntării. Gicu Grozav și-a asumat responsabilitatea executării penalty-ului de la ultima fază a partidei, iar atacantul prahovenilor a marcat de la punctul cu var și a restabilit egalitatea.

Chiar dacă totalul de șuturi trimise de cei de la FCSB spre buturile apărate de Lukas Zima a fost mai mare, eficiența execuțiilor celor de la Petrolul Ploiești a fost mai bună, prin cele șapte șuturi cadrate de-a lungul celor 90 de minute. La finalul duelului din Superligă, cele două galerii prezente la Ploiești au fost implicate într-o altercație generală, dar stewarzii au intervenit prompt și au rezolvat conflictul.

În urma celei de-a doua remize înregistrate de vicecampioana României, FCSB rămâne lider în campionatul intern, cu cele 31 de puncte, dar rivala CFR Cluj se poate apropia la o lungime distanță în cazul unei victorii în această etapă. Cei de la Petrolul Ploiești au urcat o poziție în ierarhia din Superligă și păstrează șanse pentru accederea unui loc în play-off.

Următoarea rundă din întrecerea internă aduce un alt meci dificil pentru formația din Capitală, pentru că o vor întâlni pe Rapid București, pe ”Arena Națională”. De partea cealaltă, ”găzarii” se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru confruntarea cu Sepsi.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.