METEO: Scad temperaturile, dar se mențin peste normalul perioadei!

foto: Adriana Baciu

La noapte, în Capitală, cerul va fi temporar acoperit, iar în a doua parte a nopţii va fi posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 12…13 grade.

Mâine, vremea se va rãci, dar valorile termice se vor menţine peste cele specifice datei. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, iar temporar vântul va avea intensificãri, la rafalã urmând sã atingã viteze în general de 40…50 km/h.

Mâine, vremea se va rãci, dar valorile termice se vor menţine peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri, în special în prima parte a zilei. Vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice, local la munte, în Transilvania, Moldova, Dobrogea şi izolat în Muntenia şi Maramureş.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri, local, în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în centru, cu viteze la rafalã în general de 40…50 km/h, dar şi la munte, cu precãdere la altitudini mari, unde rafalele vor depãşi 65…75 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sud-estul Munteniei şi sudul Dobrogei. Izolat, dimineaţa, va fi ceaţã.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.