Odată cu schimbarea orei, intră în vigoare si orarul de iarnă în transportul aerian!

Sursa foto: Andra Radu

Pentru sezonul de iarna 2023/2024 Compania TAROM ofera pasagerilor 69 de destinatii operate impreuna cu partenerii sai, si 27 de destinatii operate cu aeronave proprii TAROM, insumand 247 de frecvente saptamanale.

Compania TAROM va opera zboruri zilnice catre Londra si Madrid, iar pentru destinatiile Bruxelles, Atena si Tel Aviv a programat 6 frecvente saptamanale.

Din motive de siguranta, zborurile catre destinatia Tel Aviv sunt suspendate pana la 21 noiembrie 2023, urmand ca reluarea operarii comerciale sa fie analizata in functie de situatia din Israel.

Zborurile traditionale din zona Orientului Mijlociu, respectiv Amman si Beirut isi mentin numarul de frecvente operate in sezonul de vara 2023, respectiv 3 frecvente saptamanale.

Pe langa operea cu aeronave de tip jet, Boeing si Airbus aflate in flota, compania TAROM va opera cu flota de aeronave ATR un numar de 117 rotatii saptamanale. Operarea catre destinatia Chisinau cuprinde 21 de frecvente saptamanale, iar Budapesta – 11.

Oferta de zboruri catre destinatia Belgrad cuprinde 15 zboruri saptamanale operate in parteneriat cu Air Serbia. Catre destinatia Sofia sunt prevazute 5 zboruri saptamanale si 2 zboruri saptamanale catre destinatia Salonic.

Compania TAROM a programat pentru orarul de iarna 2023/4 un numar de 76 frecvenţe pe săptămâna către destinatiile interne ale Romaniei, care raspund cererii de calatorii de afaceri sau turism si asigura conectivitatea cu zborurile externe.

Operarea pe destinaţiile interne este prevăzută alternativ cu aeronave jet şi ATR, capacitatea fiind adaptată cererii.

Mai multe detalii dspre datele, orele de operare si tarifele aplicabile, sunt disponibile pe site-ul companiei TAROM: www.tarom.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.