VIDEO: Radioul dragostea mea!

Radio România împlinește astăzi 95 de ani și cum altfel să sărbătorim dacă nu cu un super eveniment: Gala Radio România! 60 de nominalizări pentru performante remarcabile în 12 domenii de activitate: educație, sănătate, știință, cultură, sport și multe altele! In aceasta seara aflam castigatorii si facem show cu artistii momentului la Sala Radio. 

Îți dai seama câte se pot schimba în 95 de ani? Aproape totul, un singur lucru rămâne neschimbat, dragostea pentru radio. Mihaela Ioniță, redactor sef Bucuresti Fm, a povestit în matinal despre începuturile sale în radio. Alex și Andreea au adăugat și ei în cutia amintirilor. Apropo de cutie, era mare, de carton si continea casete, benzi, cd-uri… asa se cobora în emisie, încărcat cu de toate. Cum s-a schimbat radioul în doar 30 de ani? de la benzile fonotecate lipite cu scotch la softurile de editare, de la muzica pe disc, bandă și casetă la playlistul generat automat…merită sa afli.

Radioul de stat a fost nu doar sursa de informatie ci si de entertainement, a avut idei si concepte de emisiuni care mai apoi au fost preluate de altii. Ce emisiuni si concursuri se făceau în vremea boemă a radioului, în anii de după Revolutie, cum se făcea reporterie, ce a fost greu atunci, ce e greu acum, au povestit printre zâmbete în matinalul de astăzi Mihaela, Alex si Andreea. 

Eu ți-am dat doar câteva detalii pe care le poți afla și din videoclipul de mai sus, dar crede-mă nu vei regreta dacă dai un play. Vei afla povești frumoase despre Radio Romania si oamenii din fata microfoanelor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.