Sediul ANCOM a fost spart de hoţi

Foto: Politia Capitalei/ facebook

UPDATE 19:00  Femeia care a fost prinsă în flagrant în cazul furtului de la sediul ANCOM a fost reţinută pentru 24 de ore, Ancheta continuă.

Jandarmii au prins în flagrant o femeie, luni dimineaţa, după ce ar fi furat trei telefoane mobile din sediul ANCOM, agentul de pază din clădire fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În această dimineață, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Poliția Capitalei informează că jandarmii ce asigurau paza în zonă au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firmă privată.

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat, precizează Direcţia de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.