Bărbat de 32 de ani, arestat preventiv pentru că ar fi agresat sexual o femeie pe o stradă din Sectorul 1

Foto: Politia Capitalei/ facebook

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru agresiune sexuală, după ce ar fi atins o femeie, prin constrângere, în zona intimă, pe o stradă din Capitală.

În seara zilei de 3 noiembrie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de un tânăr cu privire la faptul că sora sa, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost abordată de un bărbat pe o stradă din Capitală, care, prin constrângere, ar fi atins-o în zona intimă, informează Direcţia Generala a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 1, care a identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunii.

Potrivit anchetatorilor, după ce ar fi urmărit-o pe tânără, bărbatul ar fi ajuns-o din urmă în dreptul imobilului în care aceasta locuieşte, moment în care ar fi prins-o şi, fără voia ei, ar fi atins-o în zona intimă, după care ar fi fugit.

Cercetările sunt continuate de către Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.