VIDEO: Randi – „Nu suntem singuri, este o iluzie”

Sursa foto: Alexandru Dolea

În ediția de colecție a emisiunii De10xRomânia de vineri, 10 noiembrie 2023, invitatul lui Răzvan Petre a fost Randi. Tot astăzi am aflat cine a câștigat suta de euro, premiu oferit de Radio România Regional și Smith & Smith, transfer de bani.

Randi a vorbit despre noua piesa lansată, intitulată „Singur acum”, despre evoluția personală și profesională, dar și despre colaborările pe care le are.

Sursa foto: Alexandru Dolea

„Am ajuns, poate pare un clișeu pentru cei care sunt la un anumit nivel de dezvoltare personală sau nu, la concluzia că nu suntem singuri, este o iluzie. E un cuvânt care ne desparte de lumea care ne înconjoară atunci când uităm de ce ne leagă, de viață.  Vorbim de noi, despre tot ce înseamnă noi. Nu mai fac separarea de corp, spirit, noi ca și entități, familii, nu exisă diferența asta pentru mine. Nu mai există.

Chiar cred că nu suntem singuri cu toate că pare că suntem uneori. Este o piesă de dragoste față de viață, de oameni și față de tot ce ne înconjoară, cel puțin eu așa am simțit atunci când am scris-o. Am trecut de la piesele despre mine și despre dragoste, acum poate că sunt despre dragoste la modul general față de tot ce te înconjoară, cred că ăsta este momentul în evoluția mea și nu aș avea cum să cânt despre altceva”.

Schimbările din viața personală se reflectă și în muzica pe care o creează, a mai spus Randi în emisiunea De10xRomânia. Cele două nu se separă una de cealaltă.

Sursa foto: Alexandru Dolea

„Se schimbă în viață în fiecare zi pentru că, dacă nu s-ar schimba, înseamnă că ai trăit degeaba. În fiecare zi trebuie să adaugi ceva la ce ai fost ieri și chestiile pe care le adaugi, pe care le înveți, cu care te îmbogățești și se observă și se traduc și în arta ta, că de fapt arta ta e un fel de exprimare a tot ceea ce ești tu până în momentul în care creezi. Și atunci e firesc ca evoluția mea să se vadă și în muzică. Acum sunt curios cum va fi peste cinci ani, unde o să ajung, sper să nu devin artistul ala de neînțeles”.

În ceea ce privește proiectul muzical „Morandi”, desfășurat împreună cu Marius Moga, Randi a spus că în prezent lucrează în studio, care vor fi lansate anul viitor.

„Suntem destul de ocupați amândoi, și eu și Moga, dar eu lucrez la niște producții noi în studio și probabil că până la sfârșitul anului o să ne întâlnim și să terminăm câteva piese și la anul o să lansăm ceva nou”.

Tot astăzi am aflat cine a câștigat suta de euro. Premiul a ajuns la Gabriela Gabruș care ascultă emisiunea De10xRomânia pe frecvențele Radio Cluj.

Emisiunea De10xRomânia este difuzată de luni până vineri, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.