Accident între un microbuz şi un camion; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Un accident rutier grav a avut loc pe drumul naţional DN 17 în localitatea Valea Putnei din judeţul Suceava, au informat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit acestora, în accident au fost implicate un microbuz şi autocamion, în care se aflau în total 12 persoane.

Autorităţile judeţene din Suceava au activat Planul roşu de intervenţie.

„La locul evenimentului au fost alocate trei ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple, două echipaje de descarcerare şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean În accidentul rutier sunt implicate 12 persoane, dintre care sunt evaluate medical la faţa locului, conştiente”, a precizat IGSU.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este blocat pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Mestecăniş, în zona localităţii Valea Putnei, judeţul Suceava, după ce un microbuz s-a răsturnat pe carosabil, în urma coliziunii cu un autocamion. Două persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Se estimează reluarea circulaţiei după ora 16.00.

update 15.15

Până la acest moment, doar 3 victime, conștiente și cooperante, au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare.

Celelalte persoane rămân, pentru moment, sub observația echipajelor medicale.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.