VIDEO: Irina Rimes – „Visul meu dintotdeauna a fost să fac muzică în limba franceză”

În ediția de colecție a emisiunii De10xRomânia de vineri, 10 noiembrie 2023, invitata lui Răzvan Petre a fost Irina Rimes. Tot astăzi am aflat cine a câștigat suta de euro, premiu oferit de Radio România Regional și Smith & Smith, transfer de bani.

O nouă colaborare Irina Rimes & The Motans

Colaborarea dintre cei doi artiști generează noi hit-uri în chart-urile de specialitate, de la noi din țară. Irina Rimes confirmă apariția unui nou single cu The Motans.

„Mai facem o piesă, în curând. Inițial, am zis că e puțin cam mult, avem deja trei piese împreună. O să ne întrebe lumea când face  trupa The Motans și Irina Rimes , dar adevărul este că nouă amândurora ne ies niște piese cu foarte multă personalitate. Orice piesă pe care o facem noi doi sună bine la noi.”

Sursa foto: Elena Zagaican

Un album în limba franceză, una dintre marile dorințe ale Irinei Rimes

După „Changer”, Irina Rimes își dorește și un album în limba lui Baudelaire. Își construiește acest vis „de mică”, din copilărie.

„Visul meu dintotdeauna a fost să fac muzică în limba franceză și m-am ocupat de franceză mult timp, mulți ani la rând. Doar că n-am avut timp să mă ocup serios. În pandemie mi-am luat un profesor tânăr, care a venit cu prima lecție, „jurăturile” și, dacă a început așa, am înțeles că de la el o să învăț franceză.”

Tema socială, o altă sursă de inspirație pentru celebra interpretă

Sursa foto: Elena Zagaican

Deși dragostea este tema care se regăsește, cel mai des, în cântecele ei, Irina Rimes abordează și temele sociale, atunci când își scrie versurile.

„Am o piesă care se numește „Cel mai bun prieten”. Mai am o sesiune întreagă, de la DWMT, unde vorbesc pe temă socială. „Ce te legeni codrule?”este tot pe o temă socială.  Mai am ceva în lucru, dar nu mă mai grăbesc.”

Sărbătorile bat și la ușa Irinei Rimes

Sursa foto. Alexandru Dolea

 

Așa cum fiecare dintre noi are o listă de dorințe, la fel și Irina are câte lucruri pe care le-ar dori împlinite în acest sezon al sărbătorilor de iarnă.

Aș vrea mai mult timp liber și vreau sănătate.”

 

S-a dat suta de euro

Tot astăzi am aflat cine a câștigat suta de euro. Premiul a ajuns la Daniela Dodoi care ascultă emisiunea De10xRomânia pe frecvențele Radio Iași

Emisiunea De10xRomânia este difuzată de luni până vineri, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.