Muzeul Copiilor a îmbrăcat haine de sărbătoare!

Foto: Facebook/Muzeul Copiilor

Două noi tururi ghidate interactive au fost deschise la Muzeul Copiilor. Cele două circuite, ‘Magia iernii’ şi ‘Lumea lui Moş Crăciun’, pot fi vizitate până pe 22 decembrie.

Preţul unui bilet pentru Muzeul Copiilor este de 50 lei/persoană, iar durata medie de vizitare este de 50 – 90 de minute minute/tur. Accesul se face în baza unei rezervări online, precum şi la recepţia muzeului, în limita locurilor disponibile.

În cadrul circuitului ‘Magia Iernii’, copiii cu vârste între 3 şi 12 ani sunt aşteptaţi să descopere cele cinci zone tematice, inclusiv ‘Ocolul Pământului în obiceiuri şi tradiţii’, unde vor învăţa despre fauna specifică zonelor reci şi vor descoperi expoziţia interactivă ‘Fabrica de Jucării’ îmbrăcată în haine de sărbătoare, loc în care spiriduşii lui Moş Crăciun pregătesc jucăriile.

Vizitatorii vor găsi și un carusel, dar şi un patinoar, unde copiii pot patina în şosete. Satul Moşului, atelierul de creaţie de globuleţe şi scrisorile cu dorinţe sunt alte atracţii ale acestui tur.

Din program nu lipsesc atelierul de turtă dulce, unde copiii vor coace figurine delicioase şi şedinţele foto în casa lui Moş Crăciun.

Atelierul de turtă dulce este deschis copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, iar costul de participare este de 30 lei/copil şi 10 lei/adult.

Și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vizitat Muzeul Copiilor, alături de familia sa.

”Astăzi am dedicat puţin timp familiei. Copiii mei au fost încântaţi de ‘Magia iernii’ şi de ‘Lumea lui Moş Crăciun’. Cele două tururi noi, interactive, de la Muzeul Copiilor sunt deschise până pe 22 decembrie”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.