Opt linii de transport public cu program prelungit şi alte trei deviate pentru meciul România-Elveţia

Foto: TPBI

Opt linii de transport public vor avea program prelungit, iar alte trei vor fi deviate, marţi, pentru a asigura preluarea spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România – Elveţia, programat pe „Arena Naţională”, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Astfel, liniile 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 vor funcţiona cu un program de circulaţie prelungit până la ora 1:00, în seara de marţi.

De asemenea, începând de la 17:00, la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, dacă situaţia o va impune, liniile care au capătul la „Arena Naţională” vor fi deviate după cum urmează: troleibuzele 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă; autobuzul 143 va funcţiona pe traseul actual – între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, iar ulterior pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.