A început cea de-a 30 a ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România!

Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus Radio România, ajuns la cea de a 30 a ediţie, și-a deschide porţile în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.

95 de ani de la prima emisie Radio România, 30 de ediţii ale celui mai longeviv târg de carte din ţară, 25 dintre acestea găzduite de Romexpo, peste 140 de ediţii naţionale şi locale care au contribuit semnificativ la structurarea pieţei naţionale de carte sunt, fiecare în sine, un motiv de a sărbători. Ceea ce vor putea face între 22 şi 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo, toţi iubitorii de carte din Bucureşti şi din această zonă a ţării.

Preşedintele de onoare al acestei editii este scriitorul, criticul literar, profesorul universitar şi publicistul Ion Bogdan Lefter.

Aproape 200 de participanţi vor oferi publicului, în cadrul a peste 500 de de evenimente editoriale, care se vor desfăşura deopotrivă în cele cinci spaţii amenajate în incintă, cât şi la standurile participanţilor, o gamă variată de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate tuturor vârstelor şi domeniilor de interes, muzică şi jocuri educative.

București FM a pregătit o mulțime de surprize la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România.
Împreună cu partenerii săi, Antrepremame și Fundația pentru SMURD, București FM îi așteaptă pe cei mici cu ateliere creative, lecții de prim ajutor și mini spectacole.
Vezi aici programul atelierelor si evenimentelor pentru copii.

București FM te așteaptă la Târgul de Carte Gaudeamus Radio Romania!

Accesul publicului este liber, iar programul de vizitare este între orele 10:00 şi 20:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.