FOTO & VIDEO: România învinge și convinge și, cel mai important, câștigă grupa pentru Euro 2024!

Pentru prima dată după mult timp, tricolorii au dat suporterilor senzația de liniște pe care o oferă o echipă de valoare!

Cu destul de multă calitate fotbalistică dar mai ales cu dăruire, cu energie și cu un tupeu bine direcționat, fotbaliștii reprezentativei noastre s-au luptat exemplar cu oaspeții elvețieni nu doar pentru victorie și pentru locul întâi al grupei, ci mai ales pentru a confirma sentimentul că nu ne vom face de râs la Campionatul European ce va avea loc în Germania anul viitor!

Și au reușit asta împotriva unor adversari mai bine cotați, unii dintre ei jucând la echipe precum Manchester City.

Cu o apărare destul de exactă (exceptându-l pe Bancu, care este mai mult mijlocaș decât fundaș și asta se vede), cu o linie de mijloc echilibrată și de suficient de multe ori creativă și cu vârfuri precum oportunistul Alibec (oricând gata să înscrie sau să ceară un penalty), România a jucat modern și a obținut maximul, anume victoria.

Faza golului reușit de Alibec în minutul 50, creată parcă pe PlayStation pe traseul creativ Coman – Stanciu – Moruțan confirmă atât valoarea cât mai ales potențialul ofensiv, de care va fi mare nevoie la turneul final.

România încheie en-fanfare seria partidelor de calificare cu o victorie clară obținută împotriva echipei cotată anterior drept favorita grupei și se califică din postura de câștigătoare a grupei la Euro 2024 în urna a doua valorică.

Felicitări tricolorilor!

Hai ROMÂNIA!

Vom fi alături de voi și în Germania!

Foto & video: Flavia Voinea & Adriana Baciu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.