Stații noi pe traseul liniei de autobuz 205, începând de joi

Foto:Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI/ facebook

Traseul liniei de autobuz 205 va avea trei noi staţii, începând de joi, 23 noiembrie, a anunţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Astfel, începând de joi, autobuzele 205 vor opri în noile staţii „Arcul de Triumf” şi „Arhitect Ion Mincu” (amplasate pe Şoseaua Pavel D. Kiseleff, pe sensul spre Piaţa Victoriei), precum şi în staţia „Piaţa Victoriei” (amplasată pe Bd. Aviatorilor, pe sensul de mers către Piaţa Charles de Gaulle).
„Noua staţie Piaţa Victoriei este extrem de importantă, întrucât asigură o legătură directă cu transportul subteran, fiind amplasată în imediata vecinătate a accesului la metrou”, menţionează sursa citată.

De asemenea, de la aceeaşi dată, pe sensul spre Piaţa Victoriei, vechea staţie „Arcul de Triumf”, amplasată pe Bd. Regele Mihai I, va fi suspendată, iar staţia „Piaţa Victoriei”, amplasată pe Şos. Pavel D. Kiseleff, va fi relocată după intersecţia cu Str. Monetăriei, la aproximativ 100 de metri faţă de poziţia iniţială.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.