Restricții de trafic în București

În data de 25 noiembrie, între orele 13:30-17:00, va fi organizată o adunare publică după următorul program:

  • între orele 13:30-14:00, adunarea participanților în Piața Victoriei – alveola centrală;
  • între orele 14:00-15:00, desfășurarea adunării publice în Piața Victoriei – alveola centrală;
  • între orele 15:00-15:45, deplasarea participanților pe banda I de circulație pe traseul: Piața Victoriei (alveola centrală) – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – punct final Piața 21 Decembrie 1989;
  • între orele 15:45-16:45, adunare publică în Piața 21 Decembrie 1989;
  • între orele 16:45-17:00, defluirea totală a participanților.

Traversarea participanților în Piața Victoriei, alveola centrală din fața Guvernului României se va face din alveola media către alveola centrală din dreptul semaforului de pe Șos. Kiseleff, sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație și solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonii sunt sfătuiți să se deplaseze doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.