Sector 4: Peste 100 de utilaje şi 250 de lucrători gata să intervină, în caz de nevoie, pentru deszăpezire

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Primăria Sectorului 4 a pregătit 105 utilaje multifuncţionale şi peste 250 de lucrători pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile principale şi secundare, în contextul în care prognoza meteo anunţă precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în Bucureşti.

foto: Primăria Sectorului 4

„Un număr total de 105 utilaje multifuncţionale, dotate corespunzător atât pentru operaţiile de pluguit, cât şi pentru cele de împrăştiere de material antiderapant, de capacitate mare, dar şi utilaje mici, sunt pregătite să acţioneze, la nevoie, pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile principale dar şi de pe cele secundare. Acestora li se adaugă peste 250 de lucrători ai operatorului de salubritate şi ai autorităţii locale, care pot interveni de urgenţă pentru curăţarea trotuarelor, a staţiilor mijloacelor de transport în comun, a refugiilor staţiilor de tramvai precum şi a căilor de acces în spitale şi alte instituţii publice”, informează un comunicat de presă.

foto: Primăria Sectorului 4

Pentru combaterea poleiului a fost asigurat un stoc de 3.800 de tone de material antiderapant cu inhibitori de coroziune, cu posibilitatea suplimentării cantităţii, dacă situaţia din teren o va impune, adaugă sursa citată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.