Gara de Nord – Intarziere de mai bine de trei ore, pe tabela de SOSIRI

Foto: Marga Tudor/ arhiva

Probleme mari,  pe calea ferata, din cauza conditiilor meteo.

CFR anunta ca un tren InterRegio de la Constanța, care trebuia sa ajunga in Gara de Nord din capitala, acum doua ore, este anunțat acum cu o intarziere de aproape trei ore si jumatate.

Nu a ajuns nici trenul InterRegio de la Galați, care trebuia sa soseasca acum o ora. El are, de asemenea, 200 de minute intarziere.

CFR Călători anunţă că este suspendată circulaţia mai multor trenuri, duminică, pe fondul avertizărilor meteorologice şi a restricţiilor de circulaţie aplicate de către CFR SA la nivelul Sucursalei feroviare Constanţa.

”Pasagerii care au bilete la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare”. Info, pe https://www.cfrcalatori.ro/

CFR Călători le recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor:

– la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
– la numerele de telefon din gările CFR, publicate in linul de mai sus, cfrcalatori.ro
– în aplicaţia TRENUL MEU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.