GAUDEAMUS, editie jubiliara. Duminica, ultima zi a targului de carte

facebook.com/radioromania.gaudeamus

”Gaudeamus înglobează ca o instituție tot ceea ce este seducător, incintant și pragmatic, într-un cuvânt: tânăr în slova românească de azi”, afirma, la deschiderea primei ediții a Târgului de Carte Gaudeamus, Mircea Sântimbreanu. Marele scriitor a fost președintele de onoare al târgului, la primele cinci ediții. Spusele acestuia rămân de actualitate la ediția cu numărul 30.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cititorii internauti isi dau intalnire si pe pagina de FB a Târgului de Carte Gaudeamus. https://www.facebook.com/radioromania.gaudeamus.
Gaudeamus, alta punte, alta conexiune intre oameni, marca Radio Romania.

Dincolo de urarile de ,,succes” si ,,felicitari”, adresate tuturor celor implicati in desfasurarea evenimentului, si de atmosfera calda, vizitatorii au apreciat gustul cafelei servite in Pavilionul Central Romexpo.  O cafea speciala, cu aroma de tipar!

Mai mult, am descoperit pe pagina virtuala, un bilet scris de mana, cu mai mult timp in urma, dar care si-a gasit, probabil,  sensul, rostul, in aceste zile. Nu e pentru toti, e pentru cineva anume. Asa cum fiecare carte din stand isi are  cititorii ei…

Dam mai departe mesajul, in speranta ca ajunge la destinatar.   🙂

Sursa foto: Radio Romania

 

 Gasiti programul de duminica, aici https://www.gaudeamus.ro/evenimente/ex_231

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.