‘Temperaturi foarte coborâte, în perioada următoare’

Facebook/ Administratia Nationala de Meteorologie RA

Incepând de duminică seară, fenomenele meteorologice înregistrate în această perioadă „vor fi în diminuare”, dar vremea rămâne una de iarnă, cu temperaturi scăzute, a anunţat  Directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, in cadrul Comandamentuui de iarnă.

„Regimul de temperaturi, cu valori maxime foarte coborâte. Maxime de minus 5 până la cel mult 2-3 grade Celsius, dar minime foarte coborâte, iar mâine, luni, ne aşteptăm ca ameliorarea să fie foarte semnificativă, însă fenomenul de polei să pună probleme. De marţi ne aşteptăm din nou ca precipitaţiile să fie de interes în toată ţara, mai ales la munte şi în zonele submontane, ninsori, în restul ţării, posibile precipitaţii mixte”.

In judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila şi Galaţi continuă fenomenul de viscol, va fi  vizibilitate redusă sub zero şi vântul va avea viteze între 60 şi 110 km pe oră. În acelaşi timp, până la 20:00, rămâne în vigoare avertizarea de cod portocaliu, pentru zona de sud-est , în mod deosebit în  sudul Moldovei, Dobrogea, partea de est a Munteniei, dar şi Carpaţii Meridionali şi de Curbură. In aceste zone continuă fenomenul de viscol.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.