ASPA anunta ultimul targ de adoptii din acest an!

facebook.com/ASPABuc

Patrupezii aflați în adăposturile ASPA din Capitală vor fi prezentați la ultimul târg din acest an, in speranta ca isi vor gasi cămine iubitoare.

Iarna este perioada cea mai grea pentru câinii din adăposturi. Frigul și umiditatea crescută când plouă, apa înghețată în castroane din diminețile când temperaturile sunt scăzute, spațiul redus al țarcurilor care nu le permite câinilor să se miște pentru a se încălzi, fac ca zilele de iarnă să fie cele mai dificile din an.

Țarcurile sunt acoperite, câinii au cuști, paie și pături, dar acestea le oferă o protecție minimă împotriva gerului. Cu fiecare bătaie a inimii, patrupezii simt frigul iernii, iar nevoia de adopție este mai urgentă ca oricând.

Această prezentare necesită JavaScript.

Târgul de adopții va avea loc în data de 9 decembrie 2023 (sâmbătă).
Cei care doresc să adopte un prieten blănos sunt așteptați la Centrul de Informare Turistică din Pasajul Universitate.

Evenimentul va avea loc între orele 10:00 – 16:00. 

Animalele aflate în adăposturile Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor sunt sănătoase, deparazitate (intern și extern), vaccinate și microcipate, iar în cazul în care vârsta cățeilor permite, aceștia sunt și sterilizați înainte de a fi dați spre adopție.

Dacă doriți să adoptați un cățel, însă nu puteți ajunge la ultimul târg din acest an, puteți merge la unul dintre centrele ASPA.

ASPA Bragadiru:
ADRESA: Str. Gospodărie Agrozootehnică, Bragadiru, jud. Ilfov
PROGRAM: marți – sâmbătă 10:00 – 16:00
CONTACT: 0734 301 394
ASPA Mihailesti:
ADRESA: Str. Complexului 2A, Mihăilești, jud. Giurgiu
PROGRAM: marți – sâmbătă 10:00 – 16:00
CONTACT: 0741 817 857

Pentru cateiii ramasi in adaposturi puteti dona:   paie, paleți, cuști, pături, jucării, hrană, recompense, orice credeți că le poate face șederea în adăpost mai ușoară.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.