Trafic de droguri: Trei tineri, trimisi in judecata

Facebook/ DIICOT Romania

Procurorii au trimis în judecată  trei persoane, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de  trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată,  deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Prima persoană trimisă în judecată în acest dosar ar face parte din cercul lui Vlad Pascu, cel care în luna august, drogat fiind, a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.
Este vorba despre Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, care s-a filmat când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze rămâne în arest preventiv.
Anchetatorii au precizat şi motivele pentru care sunt acuzate celelalte două persoane din dosar:
“În sarcina celorlalţi doi inculpaţi (rude), s-a reţinut că au vândut primului inculpat  cantităţi de drog de risc în vederea traficării, iar la data de 14.09.2023, au deţinut, în scopul comercializării,  cantitatea de 844,59 grame canabis. Unul dintre ei a deţinut  pentru consum  propriu şi alte cantităţi de canabis, precum şi o ţigaretă conţinând  acest drog de risc”, au mai afirmat procurorii DIICOT.
Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.