FOTO&VIDEO: Circul Metropolitan a facut spectacol pentru copiii de la centrul Familial Marcellin Champagnat

Ghetuțele copiilor și tinerilor aflați în Centrul Familial Marcellin Champagnat au fost lustruite cu grijă și aliniate sub bradul de Crăciun în așteptarea lui Mos Nicolae.

Bucuresti FM le-a adus cadourile oferite de Compania de Librarii Bucuresti, editurile Litera si Corint. Cei 27 de tineri au primit cărți, jucării și jocuri dar și un spectacol excepțional pus în scenă doar pentru ei de către artiștii Circului Metropolitan București.

Tiberiu Păun, realizator Bucuresti FM, a dat tonul distractiei, a alungat emotiile asistentei si a dat start spectacolului.
Artistii Circului Metropolitan au executat numere de acrobatie si jonglerie, au uimit asistenta cu momente spectaculoase si periculoase, i-au amuzat pe copii cu momente comice si chiar au alcatuit impreuna cu ei o orchestra ad-hoc. Si pentru ca de sarbatori cea mai mare bucurie e sa daruiesti, tinerii Centrului familial Marcellin Champagnart ne-au daruit la randul lor un mini spectacol, scenetele si colindele lor ne-au fermecat si ne-au transportat din nou in copilarie.

Multumim Circului Metropolitan Bucuresti pentru seara de poveste oferita copiilor, Companiei de Librarii Bucuresti, editurilor Litera si Corint pentru jocurile si povestile daruite.

Centrul „Sfântul Marcellin Champagnat” este un centru de tip rezidenţial pentru copii aflaţi în dificultate, cu 4 case familiale a câte 8 copii/casă (capacitate totală de 32 locuri). Centrul deschis de Asociatia Fratilor Maristi sustinut de Primaria Sectorului 6, oferă adăpost, asistență materială și financiară, protecție, educație, servicii medicale și psihologice, asistență socială tuturor copiilor.

Servicii oferite:

  • găzduire pe periodă nedeterminată;
  • asistenţă medicală şi îngrijiri;
  • suport emoţional şi după caz consiliere psihologică;
  • recuperare şi reabilitare;
  • sprijin şcolar;
  • socializare şi petrecere a timpului liber;
  • reintegrarea familială și comunitară.

Această prezentare necesită JavaScript.

Categorii de beneficiari: Copii care provin din diferite centre de plasament din Sectorul 6, copii separați temporar sau definitiv de părinții lor, pentru care Comisia Pentru Protectia Copilului sau Instanța Judecatorească dispune măsura de protecție in Centrul Sf.Marcellin Champagnat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.