Primele 20 de autobuze electrice vor intra în circulație, sâmbătă dimineață

facebook.com/NicusorDan.ro

Primele 20 de autobuze electrice au facut deja testul de anduranta.

Acestea fac parte din lotul de 100 care ar trebui să ruleze pe mai multe trasee din Capitală și care au ajuns luna aceasta în depoul Bujoreni.

Autobuzele au sosit mai repede cu patru luni față de termenul din contract și vor fi introduse treptat în traficul bucureștean.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Vor intra sambata, in circulatie, pe  liniile 330, 335 , a declarat vineri, primarul general, Nicusor Dan.

,,Au toate dotarile, au aer conditionat, posibilitatea de a plati direct cu cardul, USB pentru telefoanele mobile, tot ce trebuie pentru un autobuz din 2023 si autonomie de aproximativ 300 de kilometri.”… ,,Fiecare autobuz vine cu propria stație de încărcare lentă, dar noi vrem să avem stații rapide de încărcare…să putem să le scoatem mai repede. În primăvară o să fie sistemul complet, cu stații rapide”.

În paralel cu testele autobuzelor, înmatricularea şi definitivarea documentaţiei, vor fi montate şi staţiile de încărcare, 30 la numar.

,,De la 1 ianuarie vom primi primele troleibuze noi. La anul, intra in circulatie 300 de autovehicule  moderne si vor innoi parcul auto au municipiului Bucuresti”, a spus   Viceprimarul General al Municipiului București, Stelian Bujduveanu.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.