Sector 1: Asfaltare in ritm accelerat

facebook.com/clotildearmand.ro

Asfaltarea și modernizarea străzilor in ritm alert, pe 31 de străzi din Sectorul 1, dar ”fără lucrări făcute de mântuială”, scrie pe Facebook, primarul Clotilde Armand.

Imaginile surprind  lucrările de la intersecția străzii Fanionului cu străzile Olteniei, Munteniei și Moldovei din cartierul Bucureștii Noi, în imediata apropiere a Parcului Bazilescu, o zonă aglomerată și intens circulată.

Mai multe intersecții de pe strada Fanionului au fost supraînălțate, pentru ca șoferii să fie nevoiți să reducă viteza. A fost montat covor antiderapant, pentru prevenirea accidentelor rutiere. Intersecția a fost supraînălațată la nivelul trotuarelor, pentru a permite pietonilor să traverseze în condiții de siguranță.

”Rezultatul lucrarilor înseamnă infrastructură rutieră la nivelul marilor capitale ale Europei”, declară primarul sectorului 1.

Cetatenii puncteaza:

,,Acest efort trebuie dublat prin instalarea de camere video pentru a evita situatiile cand autoturismele/ciclistii care merg pe contrasens(pe strazile cu sens unic) isi/ne pun viata in pericol + cei care parchează pe stanga desi parcarea e amenajată(vezi strada Olteniei) pe dreapta blocând/îngreunând accesul, inclusiv parcare pe treceri de pietoni in intersectia Subcetate/Olteniei. spor mai departe!”

,,Cetatenii sesizeaza prin comentarii problemele pe care le vad. Chiar daca par acide sau ironice,primaria trebuie sa le dea curs, adica PR-ul dnei Primar, cei care se ingrijesc aici de pagina si de scriere, sa le citeasca si sa le noteze. Chiar as vrea sa vad ca: la sesizarea cetateanului X primaria a inceput lucrarile constatate de… E simplu, nu?”

,,Drumul Pădurea Pustnicu, Drumul Padurea Neagra, Aleea Teisani, circulație zilnic de sute de mașini, sunt rupte, neiluminate corespunzator, insalubre, șamd! Cand veti face o vizita in żona, dna PS1?”

,,Pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești , Șoseaua Chitilei ,(și cu siguranță și alte artere mari ale sectorului 1 sau ale Capitalei) ați putea la trecerile de pietoni deja existente să puneți semafoare cu temporizare și buton ?  Și de o parte și de alta ale acestor mari Șosele sunt multe blocuri și este periculos când vor copiii sau chiar adulții sa traverseze. Deși este trecere nu toți șoferii opresc . Cred că ar ajuta mult pentru prevenirea accidentelor!  Vă mulțumim!”

Restul comentariilor, pe facebook.com/clotildearmand.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.