Festivalul Brazilor de Crăciun, un succes și un nou record!

Festivalul Brazilor de Crăciun (ediţia a XXIII-a), organizat de Salvaţi Copiii România, a strâns peste 1.070.000 de euro.

Banii vin din bilete de tombolă şi sponsorizări.

Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv Salvaţi Copiii România, a anunţat la finalul evenimentului că această sumă reprezintă ”un nou record”.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Naţional de Artă al României.

În total au fost licitați 11 brazi. Top 3 brazi care au strâns cei mai mulți bani: ”Sunete magice de Crăciun”, creaţia Salvaţi Copiii cu sprijinul Ştefaniei Mircea, bradul creat de Untold Creative Team – ”Metamorphosis” și bradul creat de Doina Levintza – ”Crăiasa Zăpezii”.

Ministrul Culturii, Raluca Turcan: ”Scopul acestui eveniment este de a oferi ajutor acolo unde este nevoie, ajutor ţintit. Sunt foarte mulţi copii care au nevoie de ajutor şi, vă mărturisesc, că în decursul timpului m-am intersectat în numeroase proiecte cu Fundaţia Salvaţi Copiii, cu doamna Gabriela Alexandrescu, şi m-am bucurat de fiecare dată când un sprijin concret a ajuns acolo unde sfatul nu reuşeşte de multe ori. Generozitatea care marchează această seară va fi un sprijin real pentru copii să aibă mai multe şanse în viaţă, să-şi găsească profilul de carieră, să poată să performeze în societate.”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila: ”Este o mare coincidenţă şi pentru mine această a XXIII-a ediţie pentru că îi cunosc, lucrez împreună cu Salvaţi Copiii exact de 23 de ani, din anul 2001, şi cred că ceea ce face Organizaţia Salvaţi Copiii este un lucru extraordinar, pentru că dincolo de empatie şi profesionalism, Salvaţi Copiii reuşeşte să adune lumea să facă bine, să sprijine copiii, să sprijine societatea, şi lucrul ăsta reprezintă o artă.”

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.