Metrorex anunță că toate căile de acces ale stațiilor de metrou Parc Drumul Taberei și Academia Militară de pe Magistrala 5 sunt deschise!

Foto: Metrorex/ facebook

Toate căile de acces ale stațiilor de metrou Parc Drumul Taberei și Academia Militară de pe Magistrala 5 vor fi deschise pentru publicul călător, informează Metrorex.

La stația Parc Drumul Taberei vor fi deschise cele 4 accesuri aferente pasajului A, A1, B1, B (toate cele 4 accesuri sunt situate pe Bulevardul Drumul Taberei intersecție cu strada Brașov; accesurile A1, B1 au corespondență directă cu tramvaiul 41 printr-un pasaj subteran), iar la Academia Militară va fi deschis accesul B (situat la intersecția Șoselei Panduri cu strada Dumitru Bagdasar, în vecinătatea Universității București). Accesurile sunt dotate cu lifturi și escalatoare pentru călători.

Căile de acces ale celor 2 stații de metrou fac parte din proiectul major de investiții Magistrala 5 Secțiunea 1: Râul Doamnei – Hașdeu (Operă). Magistrala 5 aduce beneficii importante locuitorilor din zonă prin degrevarea transportului de suprafață și implicit prin reducerea poluării. Secțiunea Râul Doamnei – Eroilor, inclusiv stația și depoul Valea Ialomiței are o lungime de 7 km și un număr de 10 stații și asigură o cale de transport de mare capacitate, sigură, confortabilă și rapidă, conectând cartierul Drumul Taberei de centrul orașului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.