VIDEO: „În 2024, rezultatele o să le aibă cei care în 2023 au fost buni elevi, în sensul în care s-au apucat de învățat lucruri noi.” – Corina Stratulat, numerolog

Ești curios ce îți rezervă anul care vine? 2024 se apropie cu pași repezi… Suntem tare nerăbdători să aflăm mai multe despre viitorul an. De asta, am invitat-o în matinal pe Corina Stratulat, numerolog.

Dacă ai învățat multe lucruri noi în 2023, Corina Stratulat te asigură că în 2024 ai ce roade să culegi. „Odată ce avem așa un program zilnic, o disciplină, o să vedem și cele mai frumoase rezultate. În 2024, rezultatele o să le aibă cei care în 2023 au fost buni elevi, în sensul în care s-au apucat de învățat lucruri noi, au studiat domenii noi și au dezvoltat noi abilități. Au mai citit, au mai făcut cursuri, au mai pus în practică și lucruri pe care poate nu le mai făceau.”

„Este foarte important să avem această atitudine de curiozitate față de viață în general și în planul profesional. Însă, cei care au făcut treaba asta în 2023 chiar vor simți rezultatele, pentru că vor putea și monetiza.”

Pentru a afla care este vibrația ta anul următor, ai un calcul simplu de făcut. Trebuie să aduni ziua și lună în care te-ai născut cu vibrația anului viitor care este 8. Atenție! Trebuie să aduni toate cifrele până când ajungi la una singură (ex. pentru cei născuți pe 17 martie 1 + 7 + 8 =16, apoi aduni 1 + 6 = 7) . „O persoană născută pe 1 martie va avea 1 + 3 + 8 (de la suma cifrelor din 2024) și va obține o sumă. O cifră de la 1 la 9 la care avem, evident, interpretare.”

În continuare ai explicațiile pentru fiecare vibrație în parte.

Cifra 1 este despre noi începuturi, este despre a pune semințe. Uite, ne gândim așa cum e primăvara: avem terenul potrivit, ploaia, temperatura. Hai să punem niște semințe ca să avem recolte la un moment dat. Deci este o perioadă ideală să începi ceva nou. Este foarte important să avem acel curaj, acea îndrăzneală pe ideile pe care poate le avem de mult timp.”

„Pentru vibrația 2 trebuie să punem accent pe ceea ce simțim. Doi este specifică relațiilor, deci foarte multă atenție în relații, în special relația de cuplu. Uite, relația cu mama trebuie și eaarmonizată. Aș sugera chiar să insistăm pe mai multă iertare. Să fim mai blânzi, mai răbdători cu ceilalți.”

„Cei care au ajuns la 3 ca și vibrație trebuie să fie un pic mai creativi. Treiul este ca un copil curios, care se joacă cu orice. El are și o imaginație bogată, încât și cu o sticlă goală se simte bine. Cam așa trebuie să gândim. Hai să văd cum mă pot eu bucura mai mult de viață, să am mai multă curiozitate să mai descopăr ceva, să am o bucurie cumva pe care să o împrăștii tuturor și de aici îmi vor veni rezultatele.”

4 este despre muncă, este despre disciplină. Trebuie să fim foarte răbdători și structurați în tot ceea ce facem. Să nu ne grăbim, să nu vrem să construim o casă fără temelie, pentru că se va dărâma și ne va costa mult mai mult. Cam așa e important să abordeze anul acesta cei care au patru, ca și cum ar construi o casă, dar să se preocupe foarte mult și foarte sănătos de temelie.”

„Cei care au ajuns la vibrația 5 trebuie să învețe din nou și ei să se joace, să fie mai liberi. E bine să-și facă o analiză, să vadă în ce aspecte din viața lor ei nu se mai simt liberi. Poate nu mai au nici libertate de gândire. Poate că în job-ul pe care-l au sau în afacerea pe care o au, nu se mai simt liberi prin rolul pe care și l-au asumat. Ar fi bine să călătorească, să își facă mai multe vacanțe, să descopere lumea, să se deschidă un pic către cât mai multe lucruri noi.”

„Cei care au 6 trebuie să pună accent un pic și pe latura de echilibru, de armonie în cuplu, dacă avem uite persoane căsătorite, să nu se preocupe doar de plan profesional. Dacă spui, lasă sunt la casa mea, e totul bine, nu mai trebuie atenție acolo, greșești, pentru că se pot și rupe lucrurile. Avem cel mai mare risc de divorț, dar este și o bună perioadă pentru căsătorie, în sensul în care să ducem relația echilibrată, frumoasă, pe care o avem la următorul nivel.”

„Cu siguranță avem și persoane care vor fi pe vibrația 7 ce ne indică și nevoia de a ne conecta mai mult sufletește și a ne conecta poate la divinitate, să ne uităm de credința noastră, să încercăm să evoluăm un pic. Șapte dacă e să îl vedem profesional, este un expert și atunci cei care sunt pe acestă vibrație ar trebui să devină experți în domeniul lor, să nu mai fie superficiali.”

„Ca și vibrație 8 este despre a ajunge la putere. Este bine să facem o strategie, să fim mai cunoscuți. Lumea trebuie să ne cunoască, să ne recunoască potențialul și e o perioadă bună pentru a ajunge în anumite poziții, chiar uite poziții publice pentru a face diverse activități care țin de brand. Pot fi făcute diverse alianțe care să ne facă mai puternici, diverse parteneriate, trebuie să gândim un pic strategic.”

9, ultima vibrație, ține foarte mult de a ne transforma. Sigur că transformarea aceasta din omidă în fluture nu ne place pentru că e dureroasă, dar este extrem de benefică în viața noastră. Apare momentul în care luăm această decizie, de a închide ce este de închis, de a lăsa în urmă ce nu ni se mai potrivește și a merge către o nouă etapă. De fiecare dată când apare vibrația nouă, vedem o mare transformare în persoana respectivă.”

Hai cu un play pentru a vedea cum va fi 2024 din punct de vedere numerologic pentru tine!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.