Spectacolul ”Oedip”, în regia lui Andrei Șerban, la Teatrul Bulandra

Sursa foto.: Teatrul Bulandra

Pe 15 decembrie începe mult așteptata serie a reprezentațiilor cu spectacolul ”Oedip”, pentru care biletele s-au vândut chiar dinainte de a fi anunțată distribuția noii producții a Teatrului Bulandra.

Acest lucru s-a datorat numelui regizorului  Andrei Șerban și a remarcabilelor sale montări anterioare cu acest titlu.

De data aceasta, însă, ne propune un text contemporan. Tragedia lui Sofocle este curajos reinterpretată de multipremiatul regizor și dramaturg britanic Robert Icke, într-o versiune proaspătă și modernă, care păstrează temele esențiale: cunoașterea de sine, adevăr, vină, destin, liber arbitru și aroganța de a crede că știm tot și de a promite ce nu știm. Toate acestea sunt aduse în contextul oamenilor de azi, care se cred noii zei ai secolului XXI. Dar mai presus de orice, acest Oedip e o mare și imposibilă poveste de dragoste., anunță reprezentanții teatrului.

În distribuție: Vlad Zamfirescu, Cerasela Iosifescu, Andi Vasluianu, Manuela Ciucur, Ana Ioana Macaria,  Adrian Ciobanu, Lucian Ifrim, Andrada Corlat, Ilinca Neacșu, Teodora Crișan, Matei Constantin, Tiberius Zavelea, Radu Ștefan Bănică și Eduard Chimac.

Spectacolul se joacă la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra,  pe 15, 16, 17, 20 și 21 decembrie, de la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.