Percheziţii în Bucureşti și județul Călărași

Sursa foto: Poliția Română/facebook

Poliția Capitalei informează că, în această dimineață, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Călărași, într-un dosar penal privind operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, fiind identificate 350 de kg de astfel de articole.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar comercializa în mediul online cantități însemnate de articole pirotehnice.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuiților, în această dimineață, au fost puse în executare trei mandate de percheziție, fiind identificate 350 de kg de articole din categoriile celor interzise la deținere și comercializare, de către persoane neautorizate. Cantitatea de articole pirotehnice a fost sigilată și ridicată de către polițiști.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deținerea, transportul, folosirea sau orice altă operațiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.