VIDEO: Liviu Teodorescu și Bianca Tilici – „Putem spune că pentru acest clip ne-am riscat viața, dar a meritat pentru că este absolut superb”

O combinație care te ține pe repeat. Voci spectaculoase și emoții sincere pe care le poți simți de la primul play. Piesa promite că te va cuceri prin profunzimea versurilor și refrenul fredonabil. Cam despre asta este piesa „Pe val”, lansată de Bianca Tilici și Liviu Teodorescu.

Sursa foto: Cornel Munteanu

Piesa „Pe val” este cea care a introdus-o pe Bianca în scrierea de melodii în limba română: „Am început acum cu muzică românească, inițial, în engleză am scos foarte multe piese dance pentru playlist-uri internaționale și îmi făcusem așa un fan base internațional. Acum am zis că dacă sunt româncă, cum să nu scot eu melodii în limba natală.”

Bianca este cea care și-a dorit să aibă și o perspectivă masculină, așa că l-a contactat pe Liviu: „Inițial gândisem „Pe val” ca un single, numai că atunci când am ascultat-o am vrut să existe și perspectiva aceasta de băiat. Versurile sunt foarte frumoase și le poți interpreta așa cum simți tu.”

„M-am gândit la Liviu pentru că transmite foarte mult și este un artist pe care eu îl apreciez și mă bucur enorm că a acceptat.”

Liviu completează și spune că nu acceptă des propuneri pentru colaborări, dar a considerat că piesa propusă de Bianca are un potențial foarte mare: „De obicei mai primesc propuneri de piese, dar recunosc că nu prea accept. Cred că refuz în proporție de 95%, dar când am dat play m-a rupt pur și simplu. Mă bucur că am avut inspirația să scriu strofa și să intru pe piesă.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

„Mă face să o consider o piesă bună, că are o stare specială, are niște versuri speciale. Parcă nici nu trebuie să fii atent la versuri sau la ceva anume din ea, pur și simplu curge prin tine și te bucuri la final.”

„Pe val” are deja performanțe de care cei doi artiști sunt mândri: „Tocmai ce a intrat în Top 10 Media Forest în România. Pentru cei ce nu cunosc conceptul, este vorba de radio AirPlay, adică locul acela în care vrem toți să ajungem. Practic suntem în Top 10 piese românești difuzate în momentul acesta.”

Cei doi artiști ne spun cum a luat naștere clipul piesei: „Putem spune că pentru acest clip ne-am riscat viața, dar a meritat pentru că este absolut superb. Am filmat în Horezu și împrejurimile pe Transalpina, dar am prins și vreme rea. Eu eram pe stâncă într-o rochiță și a început ploaia, bătea vântul, era frig.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

Bianca și Liviu își petrec sărbătorile acasă, alături de cei dragi. Liviu ne spune: „Trebuia să fac sărbătorile pe scenă, dar o să mă prindă acasă. Au picat concertele multor artiști de Revelion. Pentru mine este o bucurie că oricum petrec primul Revelion alături de fetița mea.”

Ne-a spus și Bianca planurile ei: „Eu o să fac acasă. Așa e tradiția, ne adunăm fix de Crăciun pentru că mulți sunt plecați în străinătate și doar de Crăciun suntem toți. Avem masă în familie și ne bucurăm de timpul petrecut împreună, iar de Revelion petrec cu prietenii, pentru că 3 zile acasă cu părinții e mai mult decât suficient.”

Cei doi artiști au venit în matinalul de pe București FM și au avut multe să ne povestească. Hai cu un play!

 

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.