VIDEO: „Piesa Iubirea de Crăciun am simțit-o amândoi, are ceva foarte călduros” – Keo despre noua colaborare cu Alexandra Ungureanu

Keo și Alexandra Ungureanu au venit în această dimineață în matinalul de pe 98.3. Piesa lor, „Iubirea de Crăciun”, sigur va fi la tine pe repeat în perioada asta. Cei doi susțin că s-au îndrăgostit de piesă și că le-a dat același vibe călduros amândurora, pe care cu siguranță îl vei simți și tu de la primul play.

Alexandra nu a putut veni în studioul BucureștiFM pentru că a fost răcită, dar a intrat prin telefon, iar Keo ne explică faptul că există și o scuză. „Trebuie să explicăm că are o scuză. Noi am avut concert în Piața Constituției acum câteva zile, sâmbătă. Am cântat pentru prima oară piesa împreună. A fost îngrozitor de frig și nu numai că a fost frig, dar era și umezeală în aer foarte mare.

Keo ne îndeamnă să intrăm pe Youtube pentru a vedea și clipul celei mai recente lansări alături de Alexandra. „Trebuie să le spunem celor care ne urmăresc că pot intra să vadă varianta video a piesei. Este o piesă de dragoste, de Crăciun și se numește Iubirea de Crăciun.” 

Cei doi artiști își doreau de mult timp o nouă piesă cântată împreună. „Ne întrebam ce putem să mai facem după Cel mai frumos cadou, ceva tot de sărbători, de Crăciun și chiar piesa asta, Iubirea de Crăciun am simțit-o amândoi. Are ceva foarte călduros și care ne duce cu gândul spre Cel mai frumos cadou.”

Keo si Alex in studioul Bucuresti FM

Keo ne spune mai multe și despre hitul lor de iarnă, lansat în urmă cu 13 ani. „Noi mai avem o piesă împreună pe care am făcut-o în 2010. Se numește Cel mai frumos cadou care între timp a făcut vreo 25 de milioane de vizualizări pe Youtube și a devenit hit de iarnă. Toată lumea îl cântă peste tot.

Inițial, cei doi nu au crezut atât de mult în colaborarea lor. „Să știi că atunci când noi l-am lansat nu ne-am gândit vreodată că va avea acest succes, pentru că nici nu i-am făcut clip din prima. L-am lansat cu o poză pur și simplu și am făcut câteva milioane bune de vizualizări. Abia în 2016 i-am făcut videoclip pentru că ne-am dat seama că este o piesă care face câte 1.000.000 de vizualizări în fiecare iarnă.”

Keo ne spune că pentru el cel mai frumos cadou este chiar fetița lui Arya, născută pe 27 decembrie, iar Alexandra ne explică: „Eu fiind născută așa spre final de an, de ziua mea fac bilanțul anului și prefer să nu mă întorc foarte mult în timp. Deși evident, Crăciunul copilăriei, când toți ai familiei erau prezenți, nu se compară cu nimic, mai ales când ești copil și ai și bunici.”

„Prefer să trăiesc în prezent și să constat doar spre finalul acestui an că am avut un an foarte bun în care am făcut lucruri frumoase, proiecte de toate felurile, călătoriile, muzica și am avut ocazia să fiu alături de oamenii din toată țara. Mă bucur că sunt iubită și apreciată și după atâția ani de carieră este mare lucru. Acesta este cel mai frumos cadou.”

Mai multe despre „Iubirea de Crăciun” poți afla de la ei chiar acum, dacă dai un play videoclipului de mai sus!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.