VIDEO: „Am intrat chiar și în Conservator pe ascuns pentru a primi piesa de la Irina Rimes” – Ada Petcu despre single-ul „Prostuțo”

În această dimineață, te-am întrebat la concertul cărui artist ți-ai dori să participi în 2024. Noi acum venim cu o recomandare: Ada Petcu. Piesa „Prostuțo” s-a auzit în premieră astăzi pe BucureștiFM. Povestea acestei piese? Una care cu siguranță merită povestită.

Ada spune că oamenii știu cel mai bine cine este ea, de fapt. „Cred că este cel mai greu să te definești singur și cumva, de cele mai multe ori îmi place să-i las pe ceilalți să spună cine sunt și cum o văd. Ada este artistă. Este o artistă momentan la început de drum, dar cu un vis foarte mare încă din copilărie, de la 5 ani să ajungă artistul numărul 1 în România.”

„Dacă ne uităm la numere, atunci cumva știm clar cine este artistul numărul 1. Dar pentru mine a fi artistul numărul 1 se cuantifică în numărul de oameni pe care îi vindec cu piesele pe care le scriu.”

„Pentru mine, a fi artist înseamnă să-ți expui experiențele personale, nu neapărat public, să vii să te plângi, ci prin piesele pe care le scrii, să le expui publicului și cumva pentru că oamenii văd că și tu ai trecut prin asta, să știe că nu sunt singuri și că o să fie bine.”

Ada Petcu ne povestește cum a cunoscut-o pe Irina Rimes. „Eu am început o serie în care încerc să ajung la artiștii mei preferați ca să cântăm piesele lor chiar cu ei. Am ajuns și la Irina, am încercat să trec de bodyguard la un club. Când am ajuns la ea și când am văzut-o că m-a bufnit plânsul instant. Am zis ok, deci clar pe ea o iubesc cel mai mult dintre toți.”

Irina avea o piesă în sertar căreia îi căuta interpret, iar Ada a fost artistul care a convins-o. „Câteva luni mai târziu apare într-un podcast și vine colegul de echipă David la mine și spune că trebuie să îl ascult și eu. Irina are o piesă pe care n-a dat-o, acesta e momentul. De atunci, am făcut tot ceea ce ne-a stat nouă în putință ca să reușim să obținem piesa.”

„În loc să ne filmăm cu telefonul cântând pur și simplu și să postăm cover-ul respectiv pe internet și să sperăm că îl vede, am făcut o trilogie, am intrat chiar și în Conservator pe ascuns.”

„Am fost la o școală de muzică, am sunat la alte 30 înainte că nimeni nu vrea să ne primească. Am zis: Domnule, vrem să cântăm piesa secretă a Irinei Rimes, chiar nu înțelegeți? Am fost și la un magazin de pe Victoriei, unde am avut, chiar aș putea spune, primul meu concert.”

„Oamenii de acolo stăteau și se uitau și le ziceam da, aceasta este piesa noastră, urmăriți-ne să vedeți că o iasă la un moment dat. Trilogia aceasta a prins extraordinar de bine pe internet, tocmai pentru că am implicat oamenii din online.”

„Misiunea noastră, misiunea mea și a echipei de a obține piesa n-a mai fost doar a noastră, a început să fie a publicului, a întregii comunități.”

După lungi căutări, Irina Rimes a găsit în sfâșit a artistul potrivit pentru piesa „Prostuțo”. Mai multe afli chiar de la Ada care a fost în matinalul BucureștiFM. Dă-i un play!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.