Formaţia Trooper încheie seria concertelor din 2023 cu „Rocklaureat 2”

Sursa foto: Alin Dinca/facebook

Formaţia Trooper încheie seria concertelor din 2023 cu „Rocklaureat 2″ în club Quantic, vineri, 22 decembrie, de la ora 21:30.

Concertul formaţiei Trooper va fi deschis, de la ora 19;20, de trei trupe tinere, din liceele bucureştene – Destin, Coming Undone şi Last Hour.

„Suntem fericiţi să vedem că apar trupe tinere care cântă rock. Iar ultimii ani chiar au adus o mulţime de surprize frumoase! Ne bucurăm că putem lua parte la startul lor în această carieră. Este nevoie de acest val de formaţii tinere. Văd entuziasmul lor şi dragostea lor pentru rock, îi urmăresc în live-uri şi observ cât se străduiesc să demonstreze. Este impresionant.

„Rocklaureat” este un proiect la care ţinem mult. Şi noi am început povestea Trooper tot când eram în liceu, aşa că ştim exact cât de complicat este. Trebuie să munceşti enorm şi să te lupţi să cânţi cât mai mult în faţa oamenilor. Nu multe uşi ţi se deschid, ai parte de numeroase respingeri, însă important este să găseşti puterea de a merge înainte. Dacă putem ajuta nişte trupe de liceu să urce pe scenă, ei bine, asta o să facem!

Sper să ne adunăm cât mai mulţi iubitori de rock în seara de 22 decembrie. Ne vedem în Quantic pentru ultimul show Trooper din 2023″, a declarat Alin „Coiotu” Dincă, liderul Trooper, într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.