Trafic

Foto: TPBI/ facebook

In aceasta dimineata se semnaleaza precipitații sub formă de ploaie și lapoviță pe DN 13B Praid-Gheorgheni și DN 15 Borsec- Tulgheș, județul Harghita, fiind favorizată depunerea de polei.
Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.
Se circulă în condiții de iarnă, fiind precipitații slabe sub formă de ninsoare în zona montană a județelor Alba, Bistrița- Năsăud și Maramureș.
Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar și sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Ilfov și Olt.
Pe autostrăzile A1 București- Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești- Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea- Sibiu, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, fără precipitații, vizibilitatea fiind bună, transmite centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Traficul feroviar este întrerupt intre Zavestreni- Vadu Lat, unde in cursul acestei dimineți in jurul orei 5:40 la ieșirea din stația Zavestreni locomotiva trenului 9304 a deraiat peste macaz afectând firul 2 de circulație.
La fața locului se deplasează personalul de specialitate CFR pentru verificare și stabilirea operațiunilor de intervenție necesare repunerii pe șină a locomotivei.
Sunt afectate mai multe trenuri de călători care staționează in garile adiacente, anunta CFR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.