Trafic aglomerat la intrarea în ţară pe la punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi II

Foto/Arhivă: Victor Mihalache

Este în continuare destul de aglomerat la intrarea în ţară pe la punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi II. Şoferii autoturismelor aşteaptă circa o oră pentru formalităţi.

Pentru a reduce timpul de ateptare s-au luat unele măsuri, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din judeţul Arad, Andrei Dincă.

„Poliţia de Frontieră a suplimentat personalul care îşi desfăsoară activitatea la controlul documentelor şi arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere. Astfel, în punctul de trecere a frontierei Nădlac II în acest moment se lucrează pe nouă artere pe sensul de intrare în ţară, dintre care o arteră pe contrasens, adică o arteră destinată în mod normal pentru ieşirea din ţară este utilizată temporar, pentru operativitate, pentru intrarea în ţară.”

Poliţiştii de frontieră recomandă folosirea punctelor de trecere a frontierei de la graniţa cu Ungaria Turnu şi Vărşand, unde se aşteaptă doar 10-20 de minute pentru intrarea in ţară. Găsiţi detalii pe aplicaţia Trafic Online a Poliţiei de Frontieră.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.