Peste un milion de vizitatori, la ”West Side Christmas Market”

Sursa foto: West Side Christmas Market/facebook
Un eveniment aplaudat de peste un milion de oameni, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei ‘West Side Christmas Market”, organizat de UNTOLD Universe, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.
In cele 28 de zile au fost zeci de ore de concerte sustinute de artişti români, sute de ore de distracţie pe patinoar, în carusel, la Căsuţa lui Moş Crăciun sau în roata panoramică.
Vestea buna e ca patinoarul și cinci căsuțe rămân deschise până pe 10 ianuarie.
Iluminatul festiv rămâne aprins în cele șapte parcuri până pe 10 ianuarie;

Această prezentare necesită JavaScript.


Pentru atmosfera de sărbătoare puteți vizita Winter Land Crângași, cel de-al doilea târg de Crăciun, din sectorul 6. Acesta este deschis, în Parcul Crangasi, până pe 30 decembrie. Aveți vin fiert, bunătăți dulci și sărate, anunta primarul, pe pagina de Facebook.
facebook.com/PrimariaSectorului6
Cat despre ”West Side Christmas Market”,  ”in cele 28 de zile de distracţie au fost 26 de concerte care au adunat zeci de ore de muzică live. Au urcat pe scenă artişti precum: Fuego, Gaşca Zurli, Alina Sorescu, Direcţia 5, Şuie Paparude, Vunk, Alexandra Ungureanu, Moonlight Breakfast, Bibi, Irina Sîrbu, Holly Molly, Florian Rus, Alejandro Fernandez, Om la Lună, DJ JIJI, Andia, Adi Istrate, Costina Lica, Minelli, Romaniţa Duminică, Olivia Addams, Eva Timush’.  Primarul Ciprian Ciucu a afirmat că evenimentul ‘a fost o reuşită, iar numărul mare de vizitatori demonstrează acest lucru’.
‘Am mai dus la capăt încă o ediţie de West Side Christmas Market. Nu că a fost al nostru, dar chiar a fost frumos! Ca un adevărat târg de Crăciun! Aşezat, elegant, mai liniştit şi vesel. Le mulţumesc pentru organizare partenerilor de la Untold. A fost o reuşită, iar numărul mare de vizitatori demonstrează acest lucru. Parcul Drumul Taberei a devenit deja gazda de tradiţie a celui mai dichisit eveniment organizat în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Vom continua să aducem spiritul şi atmosfera Crăciunului în partea de vest a Capitalei’, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.
Vizitatorii ‘West Side Christmas Market’ s-au putut bucura de experienţe culinare pentru toate gusturile, de la bucate tradiţionale româneşti, de unde nu au lipsit cârnaţii, sarmalele, şoriciul sau tochitura, până la deserturi deosebite – turtă dulce, brioşe sau cozonaci. N-au lipsit nici preparatele din bucătăriile internaţionale precum burgeri, cârnaţi bavarezi, cartofi prăjiţi belgieni sau burrito mexicani, dar şi vinul fiert cu scorţişoară, ciocolata caldă sau ceaiul cald.
70 de căsuţe cu bunătăţi sau cu obiecte artizanale au întregit experienţa în West Side Christmas Market.
Târgul de Crăciun ‘West Side Christmas Market” a fost deschis în Parcul Drumul Taberei, în perioada 29 noiembrie – 27 decembrie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.