ASPA reia campania gratuită de microcipări și sterilizări a câinilor de rasă comună din București

Foto: ASPA Bucuresti/ Facebook

ASPA reia campania de microcipări și sterilizări gratuite a câinilor de rasă comună, cu deținător, din București.

Sâmbătă, 13 ianuarie, este prima zi a campaniei. Clinica veterinară mobilă Green Vet va efectua sterilizări la locația din șoseaua Olteniței nr. 169, sectorul 4.

Programările în cadrul campaniei se realizează de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-16:00, la numărul de telefon 0743.204.942.

„Vă reamintim că se asigură gratuit anestezia, operația de sterilizare, tratamentul post operator, microciparea și înregistrarea în RECS și carnetul de sănătate. Animalul nu trebuie să mănânce nimic cu 12 ore înainte de operația de sterilizare și trebuie să fie clinic sănătos pentru a putea fi sterilizat. Femelele se sterilizează începând cu vârsta de 6 luni, iar masculii de la vârsta de 8 luni.

Reluăm și acțiunile de informare și control derulate de ASPA și Poliția Locală a Municipiului București, din 16 ianuarie. Asta înseamnă că deținătorii de câini vor fi verificați dacă au câinii microcipați și sterilizați, așa cum prevede legea. Amenzile pentru nerespectarea legislației sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei. Așadar, vă recomandăm să nu așteptați controlul, ci să intrați în legalitate cât mai curând beneficiind de campania de microcipări și sterilizări gratuite.”, transmite ASPA pe contul de facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.